Cadeautjes

Tijdens de Sinterklaas periode worden door kinderen veel cadeautjes gegeven aan Sinterklaas, de Pieten en soms het paard! Dan zijn voor de ouders vooral de cadeauschoentjes erg belangrijk en de cadeautjes tijdens pakjesavond. Wat zijn populaire cadeautjes van en voor kinderen? Kijk maar even mee.

Cadeautjes van kinderen

Hoe leuk is het om jouw kindje creatief bezig te zien voor de Sint! Hun cadeau is meestal al iets kleins zoals een bakje water, suikerklontjes of een wortel voor het paard. Echter is hun gebaar hiermee erg groot. 

Kleurplaten

Wat is er nou leuker dan een creatieve kleurplaat die je zoon of dochter voor Sinterklaas en/of zwarte Piet maakt? Indirect is deze kleurplaat uiteraard voor jou gemaakt aangezien jij Sinterklaas speelt, maar dat weten je kinderen niet. 

Plaatjes

Een leuk plaatje die jouw kleine heeft uitgezocht speciaal voor Sinterklaas en/of zwarte Piet. Soms ingekleurd door henzelf of simpelweg al ingekleurd door de computer. 

Cadeautjes voor kinderen

De blijheid die de kinderen ervaren bij het zien van hun schoentje de volgende ochtend is als ouder geweldig. Echter kunnen kinderen soms ook teleurgesteld worden en een leeg schoentje aantreffen, doordat ze bijvoorbeeld erg stout zijn geweest.

Snoep

Het meest voorkomende dat ouders in een schoentje doen zijn Sinterklaas gerelateerde snoepjes. Denk hierbij aan een chocoladeletter, chocolade munten, pepernoten, taaitaai, etc. 

Speelgoed

Kinderen mogen vanaf het moment dat Sinterklaas met de stoomboot aankomt tot pakjesavond hun schoentjes zetten. Daarom is het vaak vanzelfsprekend dat ouders niet elke keer speelgoed in de schoen kunnen stoppen, bovendien moet er nog iets overblijven voor pakjesavond. De cadeautjes die in de schoentjes worden gestopt zijn vaak kleinigheidjes en worden ook echt door winkels onder ‘schoencadeautjes’ gecategoriseerd.

Briefje

Is jouw kind de hele dag vervelend en niet lief geweest? Het beste kun je dan even Sinterklaas een briefje laten schrijven met het verzoek liever te zijn. Dit zorgt bij de kinderen vaak in eerste instantie voor teleurstelling, maar later ook voor begrip. Ze willen immers iets lekkers in hun schoen aantreffen!

Kleurplaten Kinderen vinden het leuk om Sinterklaas ook iets terug te geven. Op tv laat Sinterklaas immers tekeningen zien die hij heeft gekregen van kinderen en daar wil jouw kind ook tussen zitten! Sommige kinderen worden opeens mega creatief terwijl ander[...] Lees verder
Nedgames