Kortingscodes voor speelgoed

Online kortingen

In Nederland zijn wij allemaal hetzelfde. Als we kortingen kunnen krijgen, dan nemen wij die ook. Dat is ook niet erg, sterker nog, wij helpen jou graag bij het zoeken van deze kortingen. De meest voorkomende manier is via een website als acties.nl om daar te zoeken op een winkel. Hier staan dan een aantal coupons weergegeven. Als je op de coupon klikt, komt er een code te vinden. Deze zijn heel geschikt voor online aankopen. Wanneer jij wilt afrekenen bij de website, is er op elke website een moment waarbij jij een kortingscode kan zoeken. Dan kijk even op welke winkel je zit en typ op Google in: “kortingscode voor (naam van winkel)”.

Hou wel rekening mee dat niet elke coupon gepakt wordt door de winkel. Let goed op de voorwaarden van de acties, want deze hebben maar een kleine periode waarbij de code geldig is.

Spaar coupons

Het is mogelijk om voor winkels te sparen voor coupons bij verschillende winkels. Soms heb je acties dat je zegels kunt sparen of punten. Deze kun je dan gebruiken met Sinterklaas. Denk hierbij aan tegoedbonnen van de Intertoys.

Koop de cadeaus op tijd

Soms zie je een cadeau in de actie, maar het is eigenlijk nog te vroeg voor Sinterklaas. Dit is niet waar. Als jij het cadeau voor een paar maanden kunt bewaren is het hartstikke slim om het cadeau al aan te schaffen. De kans dat de prijs met Sinterklaas stijgt is immers hoog. Dan hoef je ook niet meer opzoek naar al die coupons, dan heb jij je cadeaus al gekocht en tegen een voordelige prijs.

De folder

Naast deze makkelijke manier is het ook mogelijk om kortingen te zoeken via de folder. Een manier die vroeger veel gebruikt wordt. Dit kun je dan ook meteen gebruiken om achter te komen welke cadeaus je kinderen willen. Al zal dit tegenwoordig een stuk minder zijn. Even teruggekeken naar vroeger toen ikzelf nog kind was, dan ging ik door de folder heen en omcirkelde alles wat ik graag zou hebben. Dan konden mijn ouders makkelijk kijken wat ik wou. Deze manier kun jij dus ook gebruiken om te kijken of de cadeaus die kortingen hebben, ook in smaak vallen bij de kinderen. Let hierbij wel op dat ze niet alles omcirkelen.

 

Terug naar Cadeautjes
Nedgames