Dagaanbiedingen voor speelgoed

Als jij gaat winkelen voor cadeaus, dan zie je vaak bij winkels dat zij een aanbieding geven voor dat moment. Dan kun je bij zelf gaan nadenken of het interessant is om dan dat product te kopen. Maar dat is het gevaarlijke aan een dagaanbieding. Je moet snel beslissen en kunt niet over een paar dagen terug komen.  

Webshops

Bij webshops wordt heel vaak gewerkt met kortingscodes of met cashbacks. Een goed voorbeeld van een webshop waar elke dag de aanbiedingen kunnen veranderen is bij Bol.com. Zo hebben zij een pagina waar alle producten staan waar 30% korting op wordt gegeven. Rond Sinterklaas zijn dit allemaal speelgoed die geschikt zijn voor kinderen. In de menu balk van de websites staat vaak ook een kopje met Sale of Aanbiedingen. Klik hierop om alleen producten te krijgen waarbij jij korting op krijgt. 

Nieuwsbrief 

Een andere manier is het aanmelden bij de nieuwsbrief van een winkel. Als je dit doet, dan kun je vaak 10% korting krijgen op je aankoop. Het enige wat hier tegenover staat is dat je iedere maand een nieuwsbrief krijgt op de mail. Deze kun je wel verplaatsen naar een andere map. Aan de andere kant staan in de nieuwsbrieven van de winkels vaak aanbiedingen. 

Verzendkosten

Een andere vorm van korting, is het krijgen van geen verzendkosten. Als jij op een website meerdere cadeaus vind, dan is het gunstiger om deze in een keer te bestellen. Dit scheelt jou verzendkosten. Let wel op bij de voorwaarde van de website wanneer je gratis verzendkosten krijgt. Dit scheelt namelijk bij iedere webshop. 

Jongen of meisje

Bij het kijken op de websites worden er vaak categorieën gegeven. Zo kun jij ook filteren op cadeaus. Wanneer jij alleen cadeaus voor jongens met korting selecteert. Dan krijg je ook alleen te zien wat geschikt is voor jou. Door te filteren is het zoeken ook een stuk makkelijker en hoef je er minder tijd in te stoppen. 

Terug naar Cadeautjes
Nedgames