Plaatjes

Je ziet het al vaak terugkomen in supermarkt acties, plaatjes sparen. Het kunnen allerlei soorten plaatjes zijn over allerlei onderwerpen. Het idee voor kinderen om iets te kunnen sparen vinden ze erg leuk, vandaar dat vele winkels hierop in spelen. Zo heb je vast wel eens gehoord van de voetbal plaatjes. Sinterklaas komt weer bijna Nederland en dus moeten er weer cadeaus worden gekocht. Lees hieronder een paar handige tips hoe je plaatjes als cadeau kunt doen. 

Tip 1: Voetbal plaatjes

Is jouw zoon of dochter een echte voetbal fan? Dan is het leuk om voetbal plaatjes cadeau te doen! Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan want de voetbal plaatjes zijn er niet elk seizoen. Heb je nou toevallig nog een voetbalboek liggen van vroeger, kun je dit geven aan je kinderen. Zo kun jij laten zien wie er destijds speelde en hoe goed ze dan wel niet waren. 

Tip 2: Pokemon plaatjes 

Je kent ze waarschijnlijk nog wel van vroeger, de pokémon plaatjes. Deze worden tot het heden nog steeds gespaard door vele kinderen en volwassenen. Ja hoor, ook volwassen sparen deze plaatjes nog. Ze doen er dan ook alles aan om deze plaatjes te bemachtigen. Is jouw kind of een goede vriend of vriendin ook fan van pokémon dan zijn deze plaatjes het perfecte cadeau. Wellicht heb je nog wat kaartjes liggen van vroeger, dan kun je deze ook meteen erbij geven. 

Tip 3: Boek met plaatjes

Is je kind nog op een leeftijd dat lezen nog geen optie is? Koop dan een plaatjes boek. Jonge kinderen vinden het vaak fijn om veel beeld te zien. Zo kun je zelf er nog een leuk verhaal bij vertellen zodat je kind er nog meer beelden bij kan schetsen. 

Tip 4L Spaarboeken

Mochten je iemand kennen die plaatjes spaart, is het leuk om een spaarboek te geven. Je moet natuurlijk wel eerst even checken of deze persoon niet toevallig al een spaarboek heeft. Mocht deze persoon wel al een spaarboek hebben is het misschien ook handig om een een opbergdoos te geven. Zo kan deze persoon alle gespaarde plaatjes en spaarboeken in deze doos verzamelen.

Terug naar Cadeautjes
Nedgames